Luni, 06 Iulie 2020
Bine ati venit!
  adauga anunt     modifica anunt     talciocul meu     login / inregistrare     promoveaza-te  
Anunturi speciale

Termeni si conditii de folosire
a site-ului Talcioc.net
Talcioc.net este un website de anunturi online si mica publicitate putand fi folosit de catre orice persoana fizica sau juridica din Romania. Folosirea serviciilor Talcioc.net este gratuita si accesibila oricui. Vizionarea anunturilor se poate face de catre oricine, datele de contact ale autorului fiind disponibile oricaror utilizatori atata timp cat anuntul se afla in perioada de valabilitate. Pentru postarea de anunturi pe site este necesara inregistrarea pe site.

Reguli de postare a anunturilor pe Talcioc.net


In general pe site este permisa postarea de anunturi cu orice fel de oferte, cereri atata timp cat respecta prezentele reguli de postare.- orice anunt postat trebuie sa se incadreze intr-o categorie a site-ului. In cazul in care nu exista categoria care sa se potriveasca anuntului ce se vrea a fi postat ne puteti contacta pentru a propune o noua categorie.
- este interzisa postarea aceluiasi anunt de mai multe ori pe site, sau de anunturi cu oferte sau cereri identice de catre acelasi utilizator. Promovarea repetata a aceluiasi serviciu sau produs nu aduce mai multi utilizatori interesati, ci din contra determina utilizatorii sa paraseasca website-ul. Pentru mult mai multe sanse de reusita se recomanda apelarea la optiunile avansate Talcioc.net precum anunturile speciale / promovate.
- este interzisa adaugarea de anunturi ce nu vand practic un produs, ofera un serviciu sau prezinta o cerere concreta. Exemple sunt anunturile care fac trimiteri catre website-uri, anunturile ce vand produse generale si fara specificatii exacte ale produsului. Utilizatorii nostrii cauta oferte si cereri concrete, de aceea fiecare anunt trebuie sa contina: specificatiile complete ale produsului, pretul exact al produsului.
- este interzisa adaugarea datelor de contact in continutul anuntului. Datele de contact vor fi adaugate automat din profilul utilizatorului ce adauga anuntul. In special este interzisa postarea de website-uri in continutul sau titlul anunturilor. Toate datele de contact sunt afisate direct datele de contact din profilul contului de utilizator.
- este interzisa introducerea de anunturi cu cod HTML. Codul HTML va fi automat convertit de catre sistem si nu va fi afisat decat ca si cod.
- este interzisa introducerea de anunturi ce promit castiguri pe internet din programe de afiliere, primirea si citirea de e-mail-uri publicitate, etc.
- orice anunturi ce promoveaza sau ofera orice produse sau servicii ce sunt ilegale pe teritoriul Romaniei sunt interzise. Orice anunturi ce promoveaza produse pentru care detinerea necesita autorizatii speciale sunt interzise spre postare.Toate anunturile trebuie sa contina urmatoarele date:
- Titlu sugestiv al produsului. In titlul anuntului trebuie specificat daca anuntul este o cerere sau oferta prin adaugarea cuvantului vand / cumpar / ofer dupa caz;
- Descriere detaliata a produsului sau serviciului care trebuie sa contina specificatii exacte, conditii de plata, conditii de livrare;
- Pret exact al produsului / serviciului oferit;
- Specificatii privind disponibilitatea produsului, judetul in care este valabila oferta, etc.

Nerespectarea regulilor

In cazul in care utilizatorii incalca regulile de postare anunturi pe site, Talcioc.net isi rezerva oricand dreptul de a sterge anunturile ce incalca regulile sau toate anunurile utilizatorului ce incalca regulile fara a oferi nici un fel de explicatie. In majoritatea cazurilor Talcioc.net va avertiza utilizatorii ce incalca regulile. In cazul incalcarii repetate a regulilor dupa primirea primei avertizari, Talcioc.net isi rezerva dreptul de a aplica sanctiuni, si anume suspendarea contului si dupa caz interzicerea accesului pe site de la adresa IP a utilizatorului in cauza.

Politica de confidentialitate Talcioc.net

Site-ul nostru preia informatii personale ale utilizatorului la inregistrare si postarea de anunturi. Datele introduse la inregistrare vor deveni profilul utilizatorului. Datele personale ale unui utilizator vor fi afisate in partialitate automat in continutul unui anunturilor introduse de acel utilizator pe site. Fiecare informatie personala este administrata de catre sistem diferit:
Numele si Prenumele Utilizatorului - sunt publice si afisate in continutul anunturilor unui utilizator;
Compania - in cazul in care este specificata este publica si afisata in continutul anunturilor unui utilizator;
Data nasterii - nu este facuta publica pe website si nu va fi dezvaluita de noi nici unui alt utilizator sau unei alte terte;
Adresa (Strada, Bloc, Numar) - nu este facuta publica pe website si nu va fi dezvaluita de noi nici unui alt utilizator sau unei alte terte;
Oras, Judet - sunt publice si afisate in continutul anunturilor unui utilizator;
Telefon fix si mobil - sunt publice si afisate in continutul anunturilor unui utilizator;
Adresa de e-mail - este publica si este afisata in continutul anunturilor unui utilizator. Adresa de e-mail este protejata de spideri web si de programe robot ce extrag adrese de e-mail de e-mail de pe web.
Web site-ul personal sau al firmei - este public si afisat in continutul anunturilor unui utilizator;
Adresa IP - La inregistrare si la adaugarea unui anunt nou adresa IP a utilizatorului este inregistrata in sistem. Aceasta dezvaluie locatia calculatorului de pe care s-a efectuat operatia. Adresa IP nu este dezvaluita nici unui utilizator sau nici unei alte terte.Fiecare data din lista amintita mai sus este administrata diferit de sistem: informatiile publice vor fi afisate in profilul unui utilizator si anunturile postate de catre acesta, iar informatiile ce nu sunt destinate spre a fi facute publice nu vor fi dezvaluite nici unui utilizator sau alte terte.In cazul oricaror reclamatii din partea utilizatorilor, Talcioc.net nu va dezvalui informatiile personale catre alti utilizatori. In cazul aparitiei oricaror evenimente utilizatorii sunt rugati sa faca plangere organelor competente: ex. politia, protectia consumatorului. Talcioc.net va dezvalui toate datele personale ale unui utilizator si toata istoria activitatii pe site a unui utilizator oricaror organe de ordine de pe teritoriul Romaniei sau oricarei alte tari in cazul in care evenimentele ameninta sau pun in pericol siguranta consumatorilor de pe teritoriul respectiv.


Module Talcioc.net


Talcioc.net contine si adauga constant module suplimentare website-ului. Folosirea tuturor celorlalte module si servicii ale site-ului impune respectarea acestor Termeni siConditii de Folosire.

Servicii speciale Talcioc.net

Anunturi speciale si promovarea de anunturi - pentru utilizatorii ce doresc mai multi clienti si mai multe sanse de reusita am creat posibilitatea adaugarii anunturilor speciale. Adaugarea unui anunt special sau promovarea unui anunt inseamna afisarea anuntului in toate paginile site-ului, dupa cum urmeaza:
- aleatoriu la sectiunea Anunturi Speciale din partea superioara a fiecarei pagini;
- la sectiunea Anunturi Speciale din subsolul fiecarei pagini, atunci cand anuntul special este aproape de expirare. La aceasta sectiune anunturile sunt afisate in ordine descrescatoare in functie de data expirarii (valabilitatea cea mai mica prima, valabilitatea cea mai mare ultima);
Obtinerea statutului de utilizator verificat - pentru utilizatorii ce doresc sa aibe un plus de incredere in fata potentialilor clienti pot obtine statutul de utilizator verificat. Obtinerea acestui statut inseamna confirmarea catre Talcioc.net ca numarul de telefon mobil si adresa introduse la inscrierea pe site sunt reale. Verificarea numarului de telefon mobil se efectueaza prin trimiterea de catre Talcioc.net a unui cod ce trebuie introdus in interfata de verificare din contul utilizatorului. Verificarea adresei unui utilizator se face prin trimiterea unei scrisori cu un cod la adresa utilizatorului, care la primire trebuie introdus in interfata de verificare din contul utilizatorului. Dupa confirmarea adresei si numarului de telefon mobil utilizatorul va primi statutul de utilizator verificat.
In toate anunturile unui utilizator verificat este afisat semnul Utilizator de incredere (verificat), dand un plus de incredere potentialilor clienti.Pentru folosirea serviciilor speciale Talcioc.net se aplica anunite taxe, ce sunt afisate la descrierea serviciului pe site si inainte de aplicarea pentru serviciul respectiv. Taxarea se face din creditul Talcioc.net al utilizatorului respectiv. Fiecare utilizator de pe Talcioc.net poate alimenta credit contului sau. Adaugarea de credit se face din interfata contului si exista diverse metode de plata.

Creditul unui utilizator pe Talcioc.net

Fiecare utilizator poate alimenta credit contului sau de pe Talcioc.net pentru folosirea serviciilor speciale precum adaugarea de anunturi speciale si obtinerea statutului de utilizator verificat.Alimentarea se face din contul utilizatorului dand click pe butonul Alimentare cont Talcioc.net. Este necesara introducerea datelor personale, alegera sumei ce se vrea a fi incarcata in cont apoi dupa confirmare va fi trimis un e-mail catre utilizator cu detaliile de plata.Dupa confirmarea platii creditul va fi disponibil in contul Talcioc.net. Odata ce creditul a fost asociat contului nu se accepta nici o cerere de restituire sub orice forma a banilor.

Raspundere legala

Raspunderea pentru continutul unui anunt de pe Talcioc.net apartine in totalitate utilizatorului ce a postat anunul, Talcioc.net nefiind in nici un fel afiliat cu autorii anunturilor de pe site. In cazul raportarii sau descoperirii de catre Talcioc.net de anunturi ce fac referire catre orice activitati ilegale, par a fi orice fel de inselaciuni sau aduc prejudicii oricarei persoane fizice sau juridice, Talcioc.net isi rezerva dreptul de a sterge anunturile in cauza, sterge toate anunturile utilizatorului in cauza, suspenta accesul utilizatorului la site si de asemnea anuntarea oricaror organe competente pentru a investiga sau cerceta faptele in cauza.

Copyright

Toata inferfata website-ului, logo-ul Talcioc.net, sloganul Anunturi on-line, mai putin continutul anunturilor de pe site sunt proprietate a TEXIN LIMITED, iar Talcioc.net este o marca inregistrata a companiei TEXIN LIMITED in Hong Kong.
Folosirea oricaror elemente din continutul website-ului fara acordul scris al TEXIN LIMITED este interzisa.Folosirea de screenshot-uri (poze, imagini) ale interfetei website-ului sunt permise in orice publicatie online sau tiparita in cazul in care este mentionata si adresa site-ului www.talcioc.net.
Folosirea logo-ului in alte publicatii online sau tiparite este permis atata timp cat este mentionata si adresa site-ului www.talcioc.netDrepturile de autor pentru continutul oricarui anunt de pe Talcioc.net apartine in totalitate autorului anuntului respectiv.
  Anunturi speciale Anuntul tau aici! 
Ultimele anunturi adaugate mai multe anunturi speciale>>
ID Data postarii Titlul anuntului Pret
19430 06 Iulie Replica U-Boat Watches,Imitation U-Boat Replica Watches,Fake U-Boat 180 EUR
19429 06 Iulie Moncler Boots : 180 EUR
19428 06 Iulie Suport back-to-back BT8428-150/B 285 EUR
19427 06 Iulie Program gestiune agricultura 1 RON
19426 05 Iulie Banda neagra masina scris 24 RON
19425 04 Iulie Placi OSB din stoc. Pret importator direct 1 RON
19424 03 Iulie Montblanc Fineliner : mont blanc , mont blanc salida, venta mont blanc , pluma mont blanc 180 USD
19423 03 Iulie Relojes Rolex : r├ęplica de relojes profesional tiendas, silverwatches.cn 180 USD
www.belintz.com
www.bonsai.dotz.ro
Telefoane mobile Dual SIM