Miercuri, 22 Mai 2019
Bine ati venit!
  adauga anunt     modifica anunt     talciocul meu     login / inregistrare     promoveaza-te  
Anunturi speciale

Vinde!!!
Pune la vanzare orice articol nou sau folosit!

Te-ai plictisit de tabloul din sufragerie? Vinde-l? Planuiesti sa iti vinzi masina pentru a iti lua alta mai buna? Te-ar tenta si un schimb? Indiferent ca vrei sa iti vinzi mobilul, sa scapi de colectia veche de almanahuri si sa mai faci si bani, ai venit in locul potrivit!

Talcioc.net este un site pe care mii de persoane posteaza anunturi pentru ca vand sau cumpara un anumit obiect. Asa ca oricat de neobisnuit este lucrul pe care il vinzi nu conteaza, mai mult ca sigur se va gasi un cumparator mai devreme sau mai tarziu*.

Asa ca nu mai astepta si deschide-ti un cont pe Talcioc.net si incepe sa vinzi!
* Orice articole ce incalca Termenii si Conditiile de Folosire ale Talcioc.net sunt interzise spre a fi puse in vanzare pe site.

Cumpara
Ia legatura cu vanzatorii si cumpara ce doresti...

Cauti sa cumperi un ceas antic? Colectionezi numismatica, monezi si bancnote vechi? Te intereseaza o anumita carte veche? Vrei sa cumperi o masina ieftina?

Ai venit in locul potrivit. Talcioc.net este un site in care mii de persoane posteaza anunturi pentru a cumpara sau vinde un anumit obiect. Asa ca poti cauta printre miile de oferte de vanzare. Anunturile de pe site-ul nostru sunt impartite in categorii, asa ca poti cauta ce anume te intereseaza fara prea mari probleme. Din miile de persoane ce folosesc Talcioc.net zilnic mai mult ca sigur vei gasi pe cineva ce te poate ajuta.

Nu ai gasit inca ce te intereseaza? Poti posta un anunt pe site cu cererea ta, iar cei ce iti pot oferi obiectul cautat de tine te vor contacta.

Deschide cont
Inregistreaza-te online simplu si rapid!

Vinde, cumpara, schimba pe Talcioc.net. Este gratuit, simplu, rapid si comod pentru oricine!

Pentru postarea de anunturi pe Talcioc.net este necesara inregistrarea pe site, care este gratuita, foarte rapida si simpla. Oricine se poate inregistra indiferent ca este persoana sau companie.

Click aici pentru a deschide acum un cont gratuit!

Adauga anunt!
Publica anunturi pe site

Ti-ai facut un cont pe Talcioc.net? Atunci poti adauga anunturi pentru a oferi sau cere produse sau servicii! Logheaza-te in contul tau si posteaza anunturi!

  Anunturi speciale Anuntul tau aici! 
Ultimele anunturi adaugate mai multe anunturi speciale>>
ID Data postarii Titlul anuntului Pret
17167 22 Mai Cumpar telefoane 1 RON
17166 22 Mai Coloană sonoră C-640A 83 EUR
17165 21 Mai Mixer - amplificator analog M 254 EUR
17164 21 Mai Blog de carte 1 RON
17163 21 Mai Role de hartie si ribon tus Thermo King, Transcan, Tkdl, Datacold Carrier, Termograf, Touchprint, Esco. 24 RON
17162 21 Mai Placi TEGO. Importator cofraje TEGO 1 RON
17161 21 Mai Salon Masaj Iulia 150 RON
17160 21 Mai Furci macara, furci paleti, furci macarale 1 EUR
www.belintz.com
www.bonsai.dotz.ro
Telefoane mobile Dual SIM