Sambata, 22 Februarie 2020
Bine ati venit!
  adauga anunt     modifica anunt     talciocul meu     login / inregistrare     promoveaza-te  
Anunturi speciale

Publicitate
Promovati firma dvs. pe Talcioc.net

In ziua de astazi competitia este mare. Sa fii cunoscut este foarte important.
De aceeea pentru promovarea cat mai eficienta a afacerii tale trebuie sa fii facut cunoscut la cat mai multa lume. Talcioc.net este un site vizitat de mii de potentiali clienti din Romania zilnic. Mii de vizitatori si utilizatori ai site-ului nostru pot vedea mesajul dvs. Putem oferi diverse variante de promovare pe Talcioc.net (si alte site-uri din reteaua noastra) la preturi accesibile si o inalta calitate.

Putem oferi diverse metode de promovare:
Prin bannere pe site-ul nostru - banner-ul tau poate fi afisat pe prima pagina a site-ului nostru sau in tot continutul site-ului pentru a fi vizibil la mii de potentiali clienti. In cazul in care nu aveti un specialist in grafica sau marketing, putem prelua task-ul de concepere si design banner pentru dumneavoastra.
Prin link-uri (cresterea rank-ului in motoarele de cautare) - la aceasta metoda rezultatele apar in timp, dar va garanteaza o crestere de peste 100%. Prin rank-ul ridicat pe care il avem in Google, Yahoo, MSN, Alexa si celelalte motoare de cautare putem face afacerea dumneavoastra sa creasca considerabil. Nu trebuie sa fiti expert in web pentru a intelege, totul este foarte logic. Rank-ul (rangul, nivelul) unui site este calculat de motoarele de cautare in functie de cat de mult, cum, si unde apar link-uri catre acel site in web. Cu cat aveti mai multe link-uri pe alte site-uri catre site-ul dumneavoastra cu atat rank-ul dumneavoastra creste. Cu cat site-urile care au link-uri catre dumneavoastra au rank-ul mai mare, cu atat si rank-ul dumneavoastra creste si mai mult.
Rank-ul este diferentiat si in functie de cuvintele de cautare. In primul rand este luata in considerare relevanta site-ului dvs. pentru cuvantul respectiv, iar apoi continutul site-urilor de pe web care precizeaza de dvs.
De exemplu daca sunteti in afaceri cu componente pc cu cat sunt mai multe site-uri pe web ce pomenesc in paginile lor despre componente pc si au link catre dvs. cu atat veti ajunge pe o pozitie mai fruntasa la cautari legate de componente pc. In cazul in care link-urile catre dvs. au titlul "componente pc" site-ul dvs. va aparea si mai in fata dupa cautarea "componente pc" pe motoarele de cautare.
Rezultatele la aceasta metoda sunt mult mai bune, deoarece sunteti gasit direct de potentiali clienti interesati de produsul sau serviciile dvs.
De aceea punem la dispozitie site-ul nostru cu un rank foarte ridicat in majoritatea motoarelor de cautare. Va putem oferi link-uri pe site cu cuvintele cheie cerute de dvs. Link-urile pot fi disponibile in tot site-ul. Spre exemplu in cazul in care doriti sa urcati in Google sau alt motor de cautare la cautarea "componente pc" va putem oferi sute de link-uri cu textul "componente pc" pe site-ul nostru. Paginile pe care veti avea link-urile vor avea relevanta cu produsul dvs, deoarece in cazul in care alegeti sa va promovati dupa cuvantul cheie "componente pc", in toate anunturile de pe site-ul nostru ce au in componenta acest cuvant, cuvantul "componente pc" va fi transformat intr-un link catre site-ul dumneavoastra. Asa urcati si in motoarele de cautare iar utilizatorii de pe site-ul nostru ce vor vizualiza anunturile respective vor putea da click pe link-uri si intra pe site-ul dvs.
Este cea mai inteligenta si eficienta metoda de a va promova afacerea.

De asemenea detinem o retea foarte mare de site-uri si putem gasi si multe alte solutii profesionalesi eficiente de marketing pentru a va aduce cat mai multi clienti. Pentru mai multe informatii si oferta va rugam sa ne contactati. Datele noastre de contact aici.

  Anunturi speciale Anuntul tau aici! 
Ultimele anunturi adaugate mai multe anunturi speciale>>
ID Data postarii Titlul anuntului Pret
18679 22 Februarie Caseta tus si rola hartie Thermo King, Touchprint, Transcan Sentinel, Datacold Carrier, Esco 24 RON
18678 21 Februarie Panglica tus si Rola hartie Termodiagrama Termoking, DataCold Carrier, Euroscan,Esco, Comet, Vlt, Zanotti, Transcan, 24 RON
18677 20 Februarie Reincarcare cartuse si reparatii imprimante 0744373828 in Bucuresti si Ilfov, rapid! 62 RON
18677 20 Februarie Reincarcare cartuse si reparatii imprimante 0744373828 in Bucuresti si Ilfov, rapid! 62 RON
18676 20 Februarie Mixer AM-30 154 EUR
18675 20 Februarie Amplificator AM-30 de putere 154 RON
18674 20 Februarie Software CRM 1 RON
18673 20 Februarie Service si consumabile masini de scris 0744373828 cu executie si livrare rapida in Bucuresti si Ilfov. 75 RON
www.belintz.com
www.bonsai.dotz.ro
Telefoane mobile Dual SIM